Känns så bra att ha egen pool

Posted by admin on February 27, 2014
Uncategorized

Jag har köpt en ny pool från poolkungen och det känns faktiskt helt fantastiskt. Man blir så himla glad när man köper skaer som man verkligen har velat ha länge. Det känns riktigt bra faktiskt och för mig var det verkligen riktigt värt att investera i det. Just för att jag ändå går till badhallen så pass ofta så jag kan lika gärna ha en pool hemma. Jag har ett knep som jag brukar använda mig av, nämligen då att jag faktiskt gör så att varje gång jag känner att jag börjar bli stressad under en längre period så gör jag så att jag tar mig en tur till badhuset och simmar några längder. Nu behöver jag dock inte göra det länge till, jag ska bara vänta tills den blir byggd så kan jag sedan ha den alldeles för mig själv, det känns riktigt bra faktiskt.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City