Imponerad över pool

Posted by admin on February 26, 2014
Uncategorized

Jag var hemma hos min väninna Sara här om dagen. Det var riktigt trevligt, vi åt mest mat som vi hade lagat själva och så pratade vi väl en hel del. Det är ganska så skönt att ha en kompis som man bara kan prata av sig med. Det känns ju verkligen som att man bara kan prata på riktigt med vissa människor. Alla lyssnar inte på en så bra och vissa vill man bara inte lyssna på, men Sara är en riktigt bra lyssnare och dessutom så är det roligt att höra vad hon har att säga. Det är nog bra för båda två tror jag. Sara hade även köpt en hel pool från poolkungen och det är helt fantastikt att ha en pool tycker jag. Det är verkligen inte många i sverige som har en pool, det är en sådan lyxigt grej tycker jag. Jag blev verkligen imponerad.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City