Gillar inte havet

Posted by admin on January 29, 2014
Uncategorized

Jag har aldrig gillat att bada i havet, jag vet inte riktigt varför det är så, jag tycker att det är stort och läskigt. Jag tänker att havet lätt kan föra ut en långt och man kan inte komma tillbaka. Det är ju någonting mysitiskt över havet men jag tycker att det är riktigt läskigt och jag har nog bara badat i havet någon enstaka gång. Det känns så onödigt att utsätta sig själv för den risken känner jag. Då badar jag hellre i en pool, vi har faktiskt en pool från svenskapoolfabriken och där har jag inget problem med att bada. Det är ju bara roligt, det är ju lätt att se allt som händer i en pool och dessutom så kan man inte bli ivägförd med strömmar och sådant. Det kanske känns lite larvigt men å andra sidan så har ju alla sina rädslor.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City